SNPY mukana SuomiAreenassa tiistaina 25.6.2024

Tiedote
Julkaisuvapaa 19.6.2024

Miksi nuori turvautuu itsensä vahingoittamiseen? -paneelikeskustelu

Porin SuomiAreenassa käsitellään nuorten mielenterveyskriisiä tiistaina 25.6.2024. Tilaisuudessa tarkastellaan nuorten itsetuhoisuutta tutkimuksen sekä ammattilaisten ja päättäjien näkökulmasta sekä etsitään keinoja itseä vahingoittavaan käyttäytymiseen turvautuvan nuoren ja hänen perheensä tukemiseen.

MTV-lavalla käytävän paneelikeskustelun alustaa Suomen nuorisopsykiatrisen yhdistyksen varapuheenjohtaja, professori Anu Raevuori.

Keskustelemassa mukana Eduskunnan Nuorten mielenterveyden tukiryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Ville Merinen, sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuso, Suomen Psykologiliiton ammatti- ja yhteiskuntasuhdepäällikkö Vera Gergov sekä MIELI ry:n kriisitoimintojen johtaja Sanna Vesikansa. Keskustelua johdattelee juontaja Joonas Pesonen.

Aika: Tiistai 25.6.2024 klo 10–10.45

Paikka ja striimi: MTV-lava Porin kauppatorilla. Tilaisuus striimataan suorana MTV Katsomoon ja on katsottavissa tästä linkistä. Tallenne löytyy tilaisuuden jälkeen MTV Katsomosta.