SPYN jäsentiedote 1/23 ja tietojen päivitys jäsenrekisteriin

Hyvät jäsenet,

Vuoden vaihtuessa toteutui pitkään valmisteltu Suomen historian suurin julkisen hallintojärjestelmän muutos. Uudistus on valtava ja edessä on mielenkiintoiset ja haastavat ajat.

Uudistuksen myötä meistä monen sähköpostiosoite on muuttunut. Tämän takia olisi hyvä, jos tarkistatte jäsenrekisteriimme tallennetut tietonne ja päivittäisitte ne ajantasaisiksi. Saatte erillisessä sähköpostiviestissä Flomembersin kirjautumislinkin. Sitä kautta pääsette katsomaan ja muokkaamaan tietojanne. Jos muokkaus ei onnistu linkin kautta, niin muuttuneet tiedot voi lähettää myös tekniselle sihteerillemme SNPY:n nettisivujen kautta (www.snpy.fi). Kiitos tietojen päivityksestä! Näin saatte jäsenpostin jatkossakin.

Muistathan maksaa jäsenmaksun, jos olet saanut karhulaskun.

Hyvää alkanutta vuotta ja tervetuloa kevään koulutuspäiville (avaa esite tästä).

Suomen nuorisopsykiatrisen yhdistyksen hallitus