SNPY: jäsentiedote 5/2022

Toukokuun 2022 tiedote

Hyvät jäsenemme!

Yhdistyksen hallitus toivottaa tervetulleeksi yhdistyksen uudet jäsenet!

Apurahoja saavat Kari Pylkkäsen rahastosta Hanna Kervola 1000 euroa Psykodynaamiseen nuorten yksilöpsykoterapiakustannuksiin ja Annukka Ahonen Voimauttavan valokuvan menetelmäopintoihin 500 euroa. Lisäksi yhdistyksen hallitus myönsi Riikka Valjakalle 500 euroa kannustusapurahaa tutkimukseen tanssi-liiketerapian vaikuttavuudesta nuorten depression hoidossa ja Emma Saurelle 1000 euroa matka-apurahaa väitöskirjatyön esittelemiseen Eating Disorders Research Societyn konferenssissa Philadelfiassa. Onneksi olkoon apurahojen saajille!

Yhdistys oli mukana laatimassa avointa kirjettä Suomen Fitnessurheilu ry:lle lasten fitnesskilpailuja koskien. Liitto ilmoitti suunnittelevansa alimmillaan 12-vuotiaille suunnattujen kilpailujen aloittamista. Tästä heräsi laaja keskustelu ja suunnitelma peruttiin. Löydät kirjeen yhdistyksen nettisivuilta www.snpy.fi.

Yhdistyksen jäsensivut uudistuivat vuoden 2021 aikana. Käytössä on nyt Flomembers  – jäsenrekisterijärjestelmä, josta on lähetetty jäsenmaksulaskut sähköpostiosoitteeseen. Jotta jäsenmaksut ohjautuvat jäsenrekisteriin oikein, on maksun yhteydessä muistettava käyttää omaa henkilökohtaista viitenumeroa, joka löytyy sähköpostiin lähetetystä jäsenmaksulaskusta. Mikäli viitenumeroa ei käytä laskun maksun yhteydessä, niin järjestelmä ei tunnista maksua automaattisesti ja lähettää karhulaskun.

Nyt on hyvä aika varata kalenteriin aika syksyn koulutuspäiville 10-11.11.2022 ”Nuoruus jumissa – mistä apua?”. Kyseessä on Nuoruusikä kehitystehtävänä -luentosarjan kolmas osa. Paikaksi on varattu auditorio Leonardo da Vinci, Itämerenkatu 11-13, Helsinki. Ilmoittautumiset päiville 1.7.-27.10.2022 nettisivujemme kautta.

Toivotamme kaikille hyvää alkavaa kesää!

Ystävällisin terveisin

Suomen nuorisopsykiatrisen yhdistyksen hallitus

Näytä PDF-versio tiedotteesta