Osallistumisohjeet kevään 2024 koulutuspäiville

Hyvä koulutukseen ilmoittautunut,

Tervetuloa  Suomen nuorisopsykiatrisen yhdistyksen järjestämään koulutukseen  11.-12.4.2024

Koulutuspäivien teemana on Syömishäiriöt nyt – Nuorten syömishäiriöiden tunnistaminen ja hoito muuttuvassa maailmassa.

Pyydämme Sinua huomioimaan seuraavat asiat:

Koulutus toteutetaan paperittomana, mikä tarkoittaa sitä, että koulutusmateriaali toimitetaan ainoastaan yhdistyksen koulutussivuille https://koulutus.snpy.fi mistä materiaali on kopioitavissa/tulostettavissa itselle kolmen viikon ajan. Myös tapahtuman verkkolähetys on seurattavissa koulutussivujen kautta (https://koulutus.snpy.fi).

Koulutussivujen käyttäjätunnus on ilmoittautumisen yhteydessä annettu sähköpostiosoite. Oma henkilökohtainen salasana on lähetetty 9.4.2024 sähköpostitse. Salasana on myös mahdollista vaihtaa käyttämällä ilmoittautumisen yhteydessä annettua sähköpostiosoitetta tämän linkin kautta.

Esitykset taltioidaan ja niitä voi katsella yhdistyksen koulutussivujen kautta kolmen viikon ajan tapahtuman päättymisestä lukien. Näin ollen jos joudut jostain syystä poistumaan kesken esityksen, voit palata siihen myöhemmin yhdistyksen koulutussivuilla https://koulutus.snpy.fi.

Koulutus toteutetaan hybridinä ts. puolet opiskelijoista osallistuu koulutukseen livenä Helsingissä Leonardo da Vinci – auditoriossa ja toinen puoli etänä. Esitykset striimataan verkkolähetyksenä, joka on katsottavissa koulutussivujen kautta. Verkkolähetystä voi katsoa omalla internet-yhteydellä varustetun mobiililaitteen tai tietokoneen nettiselaimella. Pyydämme huomioimaan, että eri koulutuspäiville on eri linkkiyhteys.

Koulutuspäivien aikana kysymyksiä voi esittää tapahtuman aikana koulutussivujen chat -toiminnon kautta tai paikan päällä esittämällä kysymyksiä suullisesti siihen varattuina ajankohtina.

Koulutusmaksu on lähetetty ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tai suoraan työnantajallesi. Huolehdithan maksut ennen koulutuspäiviä.

Ruokailu, aamu- ja iltapäiväkahvit sisältyvät koulutusmaksuun. Ruokailu tapahtuu ravintolasalissa ja siihen kuuluu buffet–lounas (etu-, pää ja jälkiruoka). Myös ruokavaliot on huomioitu.

Koulutusesite löytyy yhdistyksen sivuilta.

Koulutuspalaute kerätään sähköisesti heti koulutuspäivien jälkeen. Linkki kyselyyn toimitetaan sähköpostiin. Vastaathan siihen.

Todistuksen koulutuksesta voi ladata koulutussivuilta. Huolehdithan sen itsellesi.

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!

Koulutustoimikunta
Suomen nuorisopsykiatrinen yhdistys ry.

Kysymyksiin vastataan mielellään / Maarit Ala-Mutka, maarit.alamutka@gmail.com ja Seija Ollikainen puh. 0442836806