Osallistumisohjeet syksyn 2023 koulutuspäiville

Hyvä koulutukseen ilmoittautunut,

Tervetuloa  Suomen nuorisopsykiatrisen yhdistyksen järjestämään koulutukseen  9.-10.11.2023

Koulutuspäivien  teemana on  Nuori ihmemaassa – Ihana kamala some.

Pyydämme Sinua huomioimaan seuraavat asiat:

Koulutus toteutetaan paperittomana, mikä tarkoittaa sitä, että koulutusmateriaali toimitetaan ainoastaan yhdistyksen koulutussivuille https://koulutus.snpy.fi mistä materiaali on kopioitavissa/tulostettavissa itselle kolmen viikon ajan. Myös tapahtuman verkkolähetys on seurattavissa koulutussivujen kautta (https://koulutus.snpy.fi).

Koulutussivujen käyttäjätunnus on ilmoittautumisen yhteydessä annettu sähköpostiosoite. Oma henkilökohtainen salasana on lähetetty 6.11.2023 sähköpostitse. Salasana on myös mahdollista vaihtaa käyttämällä ilmoittautumisen yhteydessä annettua sähköpostiosoitetta tämän linkin kautta.

Esitykset taltioidaan ja ne voi kuunnella kahden viikon ajan yhdistyksen sivuilla. Näin ollen jos joudut jostain syystä poistumaan kesken esityksen, voit palata siihen myöhemmin yhdistyksen koulutussivuilla https://koulutus.snpy.fi.

Koulutus toteutetaan hybridinä ts. puolet opiskelijoista osallistuu koulutukseen livenä Helsingissä Leonardo da Vinci – auditoriossa ja toinen puoli etänä. Esitykset striimataan verkkolähetyksenä, joka on katsottavissa koulutussivujen kautta. Verkkolähetystä voi katsoa omalla internet-yhteydellä varustetun mobiililaitteen tai tietokoneen nettiselaimella. Pyydämme huomioimaan, että eri koulutuspäiville on eri linkkiyhteys.

Koulutuspäiville livenä osallistujille tarjotaan aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounas ei kuulu hintaan.

Koulutuspäivien aikana kysymyksiä voi esittää tapahtuman aikana koulutussivujen chat -toiminnon kautta tai paikan päällä esittämällä kysymyksiä suullisesti siihen varattuina ajankohtina.

Koulutusmaksu on lähetetty ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tai suoraan työnantajallesi. Huolehdithan maksut ennen koulutuspäiviä.

Koulutusesite löytyy yhdistyksen sivuilta.

Koulutuspalaute kerätään sähköisesti heti koulutuspäivien jälkeen. Linkki kyselyyn toimitetaan sähköpostiin. Vastaathan siihen.

Todistuksen koulutuksesta voi ladata koulutussivuilta (https://koulutus.snpy.fi).  Huolehdithan sen itsellesi.

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!

Koulutustoimikunta
Suomen nuorisopsykiatrinen yhdistys ry.

Kysymyksiin vastataan mielellään/ Seija Ollikainen puh. 0442836806